Παραδοσιακές Ενδυμασίες - Σταματίνα Μπογέα

Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες Facebook Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες YouTube Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες

Σταματίνα Μπογέα, δανειστική ιματιοθήκη με δυναμικό 2000 χειροποίητων παραδοσιακών ενδυμασιών, παραδοσιακες φορεσιες, εργαστήρι κατασκευής και πώλησης πιστών αντιγράφων, ελληνικός παραδοσιακός αργαλειός, πολυάριθμη αυθεντική συλλογή

παραδοσιακες φορεσιες, παραδοσιακες ενδυμασιες, παραδοσιακες στολες

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Σταματίνα Μπογέα αποτελείται από ανθρώπους αφοσιωμένους στο χώρο της παράδοσης ως τρίτη γενιά Ελληνοραφτάδων - ανθρώπων που ασχολούνταν αποκλειστικά με την ραφή και την κατασκευή Ελληνικών Φορεσιών - μεταφέροντας την τέχνη τους στο σήμερα.

 

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο εδώ και 35 χρόνια καταμετρεί συνεργασίες με:

  • Προεδρική Φρουρά,
  • Σχολή Ικάρων,
  • Σχόλη Ευελπίδων,
  • Λύκεια Ελληνίδων ανά την Ελλάδα,
  • Φορείς Απόδημου Ελληνισμού & Ελληνοφώνων,
  • Πολιτιστικούς - Λαογραφικούς Συλλόγους,
  • Πνευματικά Κέντρα Δήμων και Σχολείων.

 

Εμπνευστής και Δημιουργός αυτής της προσπάθειας υπήρξε ο Πέτρος Μπογέας, σύμβουλος, επιμορφωτής και συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα πολιτισμού, αλλά και ενεργό μέλος της Δόρας Στράτου και του Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών. Άνθρωπος αφοσιωμένος στην παράδοση και στον πολιτισμό, που το έργο του απαριθμεί πλήθος τιμητικών διακρίσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό για την δημιουργική του παρουσία και την πολυετή προσφορά του.

Η εταιρεία μας λειτουργεί ως δανειστική ιματιοθήκη με δυναμικό 2000 χειροποίητων παραδοσιακών ενδυμασιών βασισμένη στην πολυάριθμη αυθεντική συλλογή μας από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα του ελληνισμού αλλά και ως εργαστήρι κατασκευής και πώλησης πιστών αντιγράφων χρησιμοποιώντας όλες τις παραδοσιακές τεχνικές που διασώζονται μέχρι σήμερα όπως ο ελληνικός παραδοσιακός αργαλειός.

Ποιότητα και σεβασμός προς την παραδοσιακή ενδυμασία αλλά και απλότητα, ηθική και ήθος αποτελούν βασικές αρχές της επιχειρηματικής μας πορείας.

Ενδυμασίες

Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες Προσφορές

Χρησιμοποιούμε cookies για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στο www.paradosiakes-endymasies.gr συμφωνείτε με την χρήση cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους Όρους Χρήσης.