Παραδοσιακές Ενδυμασίες - Σταματίνα Μπογέα

Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες Facebook Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες YouTube Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες

Εντυπώσεις

"Μετά από δέκα χρόνια διαρκούς και ανέφελης συνεργασίας με το Βεστιάριο Σταματίνα Μπογέα μπορώ ευθαρσώς να δηλώσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας τόσο σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Σταματίνα και η Ασημίνα είναι δυο γλυκύτατα, ευγενικά και πρόσχαρα πλάσματα που είναι πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας με τον καλύτερο και πλέον υπεύθυνο τρόπο. Οι φορεσιές τους είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και φτιαγμένες με τα υλικά και το σεβασμό που αρμόζει στην παράδοση του κάθε τόπου. Η ενδυματολογική επιμέλεια των παραστάσεών μας είναι άψογη και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που τις παρακολουθεί. Η σχέση τους με τους χορευτές και τις χορεύτριές μας είναι τόσο ζεστή και όμορφη που για μας δεν είναι απλώς ένα βεστιάριο. Είναι τα «κορίτσια» μας. Τα κορίτσια που αγαπάμε."

ΒΑΝΑ Σ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, Master ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

"Ο Χορευτικός Όμιλος συνεργάζεται με το εργαστήριο της Σταματίνας Μπογέα πάνω από δέκα χρόνια , τόσο στην ενοικίαση όσο και στην κατασκευή παραδοσιακών ενδυμασιών. Το εργαστήριο αυτό , βαριά κληρονομιά , από τον αείμνηστο Πέτρο Μπογέα, αποτελεί σταθερή πολιτιστική αξία της ελληνικής παράδοσης.

Ο σύλλογός μας απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση με το εργαστήριο και γνώρισε από κοντά τους ανθρώπους του που με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους αποτέλεσαν πολύτιμο σύμβουλο σε εκδηλώσεις ,παραστάσεις και όπου αλλού υπήρξε ανάγκη συνεργασίας. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και το ήθος έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χορευτικού Ομίλου και γι' αυτό το λόγο συνεχίζουμε την πορεία μας με ένα μεγάλο κατασκευαστικό πρόγραμμα παραδοσιακών ενδυμασιών γνωρίζοντας ότι η ποιότητα των υλικών και ο σεβασμός στην παράδοση είναι το Α και το Ω για το εργαστήριο !!!!!!!!!!!!"

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Χ.Ο.

"Πρόκειται για ένα βεστιάριο με οικογενειακή παράδοση, πολυετή πείρα, γνώση και μεράκι, που συνδυάζει ταυτόχρονα πολιτιστική κουλτούρα και ποιοτική λαογραφική αποτύπωση. Αυτό που χαρακτηρίζει τη συνεργασία με το συγκεκριμένο βεστιάριο είναι πως ο καθένας μπορεί να ετοιμάσει μια παράσταση σύμφωνα με τα δικά του "θέλω" και τις ανάγκες της ομάδας του, αλλά πάντα με τη σωστή καθοδήγηση επαγγελματιών που έχουν απόλυτη γνώση του λαογραφικού αντικειμένου που ονομάζεται "παραδοσιακή φορεσιά". Αν με ρωτήσετε όμως τι είναι αυτό που συνεχίζει να μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, χωρίς δεύτερη σκέψη θα σας ομολογήσω πως πρόκειται για την οργάνωση, την ταχύτητα στο ντύσιμο, την καθαριότητα των ρούχων και τον επαγγελματισμό πριν και κατά τη διεξαγωγή της κάθε χορευτικής εκδήλωσης. Το σημαντικό είναι όμως το ήθος, ο σεβασμός και η ευγένεια. Έχουν να κάνουν με ανθρώπους όλων των ηλικιών και σίγουρα πρέπει να αναφερθεί. Πώς θα μπορούσε βέβαια να μην ξεχωρίζει ένα βεστιάριο που συνεχώς ανανεώνεται και ράβει καινούρια ρούχα κατόπιν αναλυτικής λαογραφικής έρευνας, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστά αντίγραφα των παραδοσιακών αρχετύπων αλλά και συνάμα βολικά για τους χορευτές. Ξέρω ότι θα πάρω τηλέφωνο και θα έχω ό,τι ζητήσω!!!"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ.
ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ

"Τριάντα περίπου χρόνια συνεργασίας δεν χωρούν σε λίγες λέξεις… Τριάντα περίπου χρόνια συνεργασίας δε θα μπορούσαν να υπάρξουν αν δε στηρίζονταν στον επαγγελματισμό, τη γνώση, την καλή διάθεση, και τη φιλία τόσο με τον ιδρυτή Πέτρο Μπογέα όσο και με τους συνεχιστές του. Επαγγελματισμός που σημαίνει βασικά συνέπεια, σιγουριά και απαλλαγή του άγχους από εμάς για το αποτέλεσμα όσον αφορά τη φορεσιά στις εκδηλώσεις μας. Γνώση που σημαίνει κατοχή του αντικειμένου και διαρκή αναζήτηση και ενημέρωση για το καινούργιο που παρουσιάζεται μετά από έρευνες. Καλή διάθεση από μέρους τους, οποιαδήποτε στιγμή, να μας εξυπηρετήσουν και να λύσουμε από κοινού τυχών προβλήματα που παρουσιάζονται από τις απαιτήσεις μιας εκδήλωσης. Φιλία που φυσιολογικά έρχεται μετά από τόσα χρόνια άψογης συνεργασίας και στηρίζεται στην ειλικρίνεια και στο σεβασμό. Η συνεργασία μαζί τους συμβάλλει στην ποιοτική και άρτια ανάδειξη της δουλειάς μας. Αφού όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν εδώ και 30 χρόνια δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχίσουμε την συνεργασία μας αυτή για άλλα τόσα."

ΚΩΣΤΑΣ Β.
ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ Λ.Ο.

"Το εργαστήριο παραδοσιακών φορεσιών της Σταματίνας Μπογέα , καθρεφτίζει το μεράκι και την προσήλωσή της στην διατήρηση της Ελληνικής παράδοσης.Το πλούσιο βεστιάριο που διαθέτει αποτελείται από πιστά αντίγραφα φορεσιών από όλη την Ελλάδα και τις αλησμόνητες πατρίδες. Με ευθύνη και βαθιά γνώση δίνει σημασία στη ραφή και στην κάθε λεπτομέρεια.Η συνεργασία μαζί τους είναι άψογη και με απόλυτη συνέπεια.

Συγχαρητήρια!!!!!"

ΧΡΥΣΟΥΛΑ Κ.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ

Σελίδα 1 από 2

Ενδυμασίες

Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες Προσφορές

Χρησιμοποιούμε cookies για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στο www.paradosiakes-endymasies.gr συμφωνείτε με την χρήση cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους Όρους Χρήσης.