Παραδοσιακές Ενδυμασίες - Σταματίνα Μπογέα

Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες Facebook Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες YouTube Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες

Συχνές ερωτήσεις

1. Ενοικιάζετε ή Κατασκευάζετε Παραδοσιακές Ενδυμασίες;

Παρέχουμε και τις δύο υπηρεσίες. Διαβάστε περισσότερα για την Ενοικίαση Παραδοσιακών Ενδυμασιών ή για τη Κατασκευή Παραδοσιακών Ενδυμασιών.

2. Έχετε μόνο Παραδοσιακές Ενδυμασίες;

Ναι η εταιρία μας κατασκευάζει και ενοικιάζει μόνο Παραδοσιακές Ενδυμασίες. Πιο συγκεκριμένα, διατηρούμε μια πλούσια συλλογή με Αυθεντικές Παραδοσιακές Φορεσιές αλλά και προσαρμοσμένα αντίγραφα αυτών από τα γεωγραφικά διαμερίσματα του νεότερου και παλαιότερου ελληνισμού, τα οποία διαθέτουμε προς ενοικίαση. Επιπλέον, έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε προσαρμοσμένα αντίγραφα Αυθεντικών Παραδοσιακών Φορεσιών, τα οποία διαθέτουμε προς πώληση κατόπιν παραγγελίας. 

3. Πως μπορώ να ενοικιάσω ή να αγοράσω Παραδοσιακές Ενδυμασίες αν είμαι έκτος Αθήνας;

Έχουμε την δυνατότητα να αποστέλλουμε παραγγελίες εκτός Αθήνας χρησιμοποιώντας πρακτορεία ΚΤΕΛ, Πλοίων αλλά και μέσω ταχυμεταφορών (Courier) αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, κατόπιν συνεννόησης. 

4. Ποια είναι η τιμή ενοικίασης μιας Παραδοσιακής Ενδυμασίας;

Η τιμή ενοικίασης εξαρτάται από το είδος των Παραδοσιακών Ενδυμασιών και την ποσότητα της συνολικής παραγγελίας που επιθυμείτε καθώς και από τις προσφορές και τις εκπτώσεις που ισχύουν κάθε χρονική περίοδο.

5. Πως μπορώ να αγοράσω μια Παραδοσιακή Ενδυμασία; 

Μπορείτε να αγοράσετε Παραδοσιακές Ενδυμασίες, κατόπιν παραγγελίας, μετά από συμφωνηθέν χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, η αγορά ξεκινάει αφού έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας ή με το φορέα που εκπροσωπείτε και έχουν συμφωνηθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατασκευή των Παραδοσιακών Φορεσιών. Ολοκληρώνεται με την παραλαβή των Παραδοσιακών Φορεσιών σας από τον χώρο μας ή με αποστολή τους σε εσάς. Να σημειωθεί ότι δεν διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτες Παραδοσιακές Φορεσιές προς πώληση, καθώς δεν μας το επιτρέπει η πληθώρα και η ποικιλία των παραλλαγών στο μεγαλύτερο ποσοστό των Παραδοσιακών Φορεσιών.

6. Ποια είναι η τιμή αγοράς μιας Παραδοσιακής Ενδυμασίας;

Η τιμή εξαρτάται από το είδος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Παραδοσιακών Φορεσιών που ενδιαφέρεστε να κατασκευάσετε και να αγοράσετε, την συνολική ποσότητα της παραγγελίας σας αλλά και με τις προσφορές που ισχύουν κάθε περίοδο. 

7. Ενοικιάζετε ή Κατασκευάζετε παιδικές Παραδοσιακές Ενδυμασίες;

Η εταιρεία μας διαθέτει Παραδοσιακές Ενδυμασίες προς ενοικίαση, για παιδία από 2 ετών και πάνω. Επίσης, κατασκευάζουμε Παραδοσιακές Φορεσιές, κατόπιν παραγγελίας σε συμφωνηθέν χρόνο, για παιδία εντός του παραπάνω εύρους ηλικίας. 

8. Ποια είναι τα μεγέθη που μπορείτε να διαθέσετε;

Έχουμε την δυνατότητα να διαθέσουμε ένα αρκετά μεγάλο εύρος μεγεθών στις περισσότερες Παραδοσιακές Φορεσιές που ενοικιάζουμε και κατασκευάζουμε.

9.  Με ποιους τρόπους μπορώ να στείλω τις σωματομετρήσεις για τις Παραδοσιακές Ενδυμασίες που χρειάζομαι;

Διαθέτουμε διάφορους τρόπους αποστολής των σωματομετρήσεων των ανθρώπων που θα φορέσουν τις Παραδοσιακές Ενδυμασίες: 
  • Μέσω του μενού «Φόρμες Παραγγελίας»: Υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας έτοιμες φόρμες, που μπορείτε άμεσα να συμπληρώσετε, ανάλογα με την περίσταση (Φόρμα Παρέλασης, Φόρμα Χορευτικής Ομάδας, Φόρμα Θεατρικού). Τις συγκεκριμένες φόρμες θα τις βρείτε σε μορφή Word ή PDF, για να τις κατεβάσετε, να τις συμπληρώσετε και να τις αποστείλετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε.
  • Μέσω της υπηρεσίας Συνημμένου από το μενού Επικοινωνία , μπορείτε να στείλετε το ηλεκτρονικό αρχείο με τις σωματομετρήσεις των ανθρώπων που θα φορέσουν τις Παραδοσιακές Φορεσιές.
  • Μέσω του e-mail: info@paradosiakes-endymasies.gr,
  • Μέσω φαξ στο τηλέφωνο: 2106910458.

10. Ποιες είναι οι σωματομετρήσεις και πως πρέπει να τις πάρω ώστε να μου εφαρμόζει κατάλληλα η Παραδοσιακή Ενδυμασία που θα ενοικιάσω;

Διαβάστε στις Αναλυτικές Οδηγίες Λήψης Σωματομετρήσεων ποιες σωματομετρήσεις χρειάζονται για τις Παραδοσιακές Φορεσιές αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο να τις πάρετε.

11. Πόσο νωρίτερα θα έχω την Παραδοσιακή Ενδυμασία που έχω ενοικιάσει από την ημέρα που θα την φορέσω;

Φροντίζουμε πάντα να έχετε τις Παραδοσιακές Ενδυμασίες που έχετε παραγγείλει νωρίτερα από την ημέρα που θα τις φορέσετε ώστε να έχετε το χρόνο να τις δοκιμάσετε. Πιο συγκεκριμένα, συνήθως παραλαμβάνετε 1 με 2 ημέρες νωρίτερα από την χρήση των Παραδοσιακών Φορεσιών, ανάλογα με το αν είστε εντός ή εκτός Αθήνας αλλά και με τον τρόπο που θα επιλέξετε να γίνει η μεταφορά τους.

12. Η ανδρική Παραδοσιακή Ενδυμασία που θέλω να ενοικιάσω περιλαμβάνει και τα παπούτσια;

Διαθέτουμε μόνο εξειδικευμένα υποδήματα π.χ. τσαρούχια, μπότες, κ.α. εφόσον η Παραδοσιακή Φορεσιά έχει κάποια από αυτά. Δεν διαθέτουμε τυπικά παπούτσια χορού (ανδρικά ή γυναικεία).

13. Τι χρώμα καλσόν πρέπει να φορέσω με την Παραδοσιακή Ενδυμασία;

Το χρώμα γυναικείου καλσόν εξαρτάται από το είδος και τον τύπο της Παραδοσιακής Φορεσιάς που θα φορέσετε. Τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι μόνο μαύρο ή άσπρο, κατά περίπτωση. Επίσης, το καλσόν πρέπει να είναι αρκετά χοντρό ώστε να μην φαίνεται καθόλου το πόδι σας.

14. Έχετε μαντήλια χεριών (Αντρικά ή Γυναικεία);

Παρότι αποτελεί προσωπικό αξεσουάρ του κάθε χορευτή, η εταιρεία μας διαθέτει κάποια μαντήλια χεριών σε περιορισμένο αριθμό.

&nbsp

Ενδυμασίες

Σταματίνα Μπογέα Παραδοσιακές Ενδυμασίες Προσφορές

Χρησιμοποιούμε cookies για την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στο www.paradosiakes-endymasies.gr συμφωνείτε με την χρήση cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους Όρους Χρήσης.